Toeslagen 2014

Er zijn drie soorten toeslagen. Namelijk: huurtoeslag, zorgtoeslag en kinderopvangtoeslag. Maar hoe zal het zijn met de toeslagen 2014. Hebben wij nog recht op toeslagen 2014, of is er door al de bezuinigingen verandering in gekomen.

Zorgtoeslag 2014
Zal er in 2014 nog een zorgtoeslag zijn? Het lijkt erop dat het zeker zal verdwijnen. Het is allemaal nog niet zeker. Wie krijgt er zorgtoeslag? U krijgt zorgtoeslag als u premie betaald voor een zorgverzekering. Als u ouder bent dan 18 jaar. U moet een Nederlandse nationaliteit hebben. U mag geen te hoog inkomen hebben.

Huurtoeslag 2014
Als u in een huurhuis woont en de kosten zijn voor u te hoog, dan kunt u in aanmerking komen voor een huurtoeslag. De hoogte hangt af van diverse factoren, bijvoorbeeld woont u alleen of met een partner, wat is de huur en wat is uw inkomen. Dat zijn allemaal belangrijke informatie. Ook in 2014 zal de huurtoeslag wel worden aangepast. Ook daar is nog weinig over te zeggen. De woningcorporaties zullen wel in 2014 mee moeten betalen voor een huurtoeslag. Bij de Belastingdienst wordt bij de voorschotbeschikking rekening gehouden met de verhoging van uw huur. Elke wijziging in uw huur dient u door te geven aan uw Belastingdienst.

Toeslagen 2014

Kinderopvangtoeslag 2014
Iedere ouder die een kind of kinderen heeft waarvoor u kinderbijslag ontvangt, heeft recht op een kinderopvangtoeslag. De kinderen moeten wel ingeschreven staan op uw woonadres, wanneer de kinderen op een middelbare school zitten, krijgt u geen kinderopvangtoeslag. Het zelfde geldt als de kinderen worden opgevangen bij opa of oma of vrienden, dan krijgt u geen kinderopvangtoeslag. U krijgt kinderopvangtoeslag als u gescheiden bent en een co-ouderschap heeft, werkloos of ernstig ziek bent. Ook in 2014 wordt het afwachten, hoe het met de kinderopvangtoeslag zal gaan. Ook hierin moet helaas bezuinigd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>